انبارداری پیت ماس
تنها انتخاب پیت ماس مرغوب نیست که اهمیت دارد، بلکه انبارداری پیت ماس نیز از درجه ی اهمیت بالایی برخوردار است. مرحله ی اول برای دستیابی به محصول مرغوب انتخاب پیت ماس مناسب است و مرحله ی دوم مراقبت از آن در مرحله ی انبار کردن. انبار کردن آن به صورت غیر اصولی عواقب جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت. عواملی نظیر ایجاد قارچ در پیت ماس. در ادامه با هنر طبیعت سگال همراه باشید تا از شرایط انبار کردن درست مطلع شوید.
بهترین شرایط برای انبارداری پیت چیست؟
– هرگز در نور آفتاب مستقیم انبارداری پیت ماس را انجام ندهید. سعی کنید در دمای کم تر از ۲۵ درجه ی سانتی گراد نگهداری کنید.
– پالت ها را با توری مشکی از نور خورشید محافظت کنید.
– اگر امکان دارد، در محیط های داخلی (بسته) از پیت ماس نگه داری شود. (بدون خورشید، بدون باران)
– بارهای فله ای در داخل نگهداری شود یا با پلاستیک تمیز محافظت شود.
– بسترهای تکثیر در حد امکان تازه مصرف شوند.
– هرگز بستر کشت فله را درون گلخانه نگه داری نکنید.
– در صورت وجود فشار بیش از حد یا رشد قارچ در بستر کشت در انبارداری، لطفا یک آزمایش شیمیایی و آزمایش کلم چینی انجام دهید.
– به طور کلی، بستر کشت را بیش از ۳ الی ۴ ماه ذخیره نکنید.
- ۹۹/۰۲/۲۳